آزمون PTE چیست ؟

به گزارش مجله باهام، در این مقاله از مجله گردشگری و سفر خبرنگاران تصمیم گرفتیم تا آزمون PTE را برای کاربرانی تصمیم به مهاجرت تحصیلی دارند معرفی کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید

آزمون PTE چیست ؟

معرفی آزمون PTE

شاید برای مهاجرت تحصیلی ، فقط به اخذ مدرک آزمون سختی چون آیلتس یا تافل فکر کنید. شاید تا به حال راجع به آزمون PTE چیزی نشنیده باشید. آزمونی که از آیلتس خیلی راحت تر است و نتایج آن هم زودتر به دستتان می رسد. از آنجا که هنوز تمام دانشگاه های خارجی و کشورهای اروپایی این مدرک را قبول ندارند، ممکن است برای شرکت در آن دو دل شوید. ولی خبر خوب این است که از چهار سال پیش، اداره مهاجرت استرالیا اعلام نموده که گواهی صادره از آزمون PTE را قبول دارد و به یاری آن می توانید در دانشگاه های استرالیا پذیرش بگیرید.

آزمون PTE یا (Pearson Test of English) برای سنجش چهار مهارت اصلی شما در زبان انگلیسی و به وسیله سازمان Pearson برگزار می شود. جالب است بدانید که بر خلاف سایر آزمون های بین المللی، در این آزمون هر دو مهارت به طور همزمان ارزیابی می شود. برای مثال، مهارت خواندن و شنیدن، یا خواندن و مکالمه باهم سنجیده می شود. چون در زندگی واقعی، شما نمی توانید به طور مجزا از این مهارت ها بهره ببرید. مدت زمان برگزاری این آزمون تقریبا 3 ساعت است و کامپیوتری برگزار می شود. جالب است بدانید که حتی بخش سنجش مکالمه هم کامپیوتری و به طور مجازی صورت می گیرد. در این مرحله، شما باید صدای خود را ضبط کنید و فایل آن برای مصحح ارسال می شود. هزینه ثبت نام و شرکت در این آزمون هم تقریبا از 150 تا 220 دلار متغیر خواهد بود.

نحوه برگزاری آزمون PTE

لوازم مورد احتیاج برای شرکت در این آزمون یک هدست و کامپیوتر است که مراکز برگزاری آن، این دو را به شما ارائه می نمایند. علاوه بر این، اگر از ارتباط با سایر ممتحن ها هراس دارید یا کسی هستید که با کامپیوتر رابطه خیلی خوبی دارد، این آزمون گزینه ای فوق العاده برای شماست.

این آزمون در طول مدت سه ساعت، در سه قسمت اصلی مهارت های شما را ارزیابی می نمایند. (قسمت خواندن و درک مطلب)، (قسمت نگارش و مکالمه)، (قسمت شنیدن). در هر بخش بیست سوال متفاوت به شما ارائه می شود که در آن ها سوالات چند گزینه ای، مقاله نویسی و تفسیر اطلاعات مختلف به چشم می خورد.

قسمت نگارش و مکالمه (Speaking & Writing)

در این قسمت شما باید در طول مدت 77 تا 93 دقیقه به سوالات مختلف به طور کامل پاسخ دهید. ابتدا باید خود را به طور مختصر معرفی کنید و سپس باید از روی نوشته ای که به شما ارائه می شود، بلند بخوانید. هنگام خواندن صدای شما ضبط و برای مصحح ارسال می شود. نوشته ای که به شما ارائه می شود زیاد طولانی نیست. چون معمولا از 60 کلمه تشکیل شده است.

در بخش بعدی هم باید جملاتی که برایتان پخش می نمایند را تکرار کنید. جملات پخش شده 5 تا 15 کلمه ای هستند و برای تکرار آن ها فقط 15 ثانیه وقت دارید.

علاوه بر این، باید مفهوم یک تصویر را توصیف کنید، سخنرانی ای که برایتان پخش می شود را مجددا بازگو کنید، به سوالات مربوط به سخنرانی پاسخ دهید، متنی 300 کلمه ای را در 10 دقیقه خلاصه کنید و یک خلاصه 75 کلمه ای تحویلشان دهید. علاوه بر این، انشایی 200 تا 300 کلمه ای بنویسید که برای نوشتن آن فقط 20 دقیقه فرصت دارید. به این ترتیب، مهارت خواندن، نوشتن و مکالمه شما به صورت همزمان آنالیز و سنجیده می شود.

قسمت خواندن و درک مطلب (Reading)

در این قسمت بیشتر روی مهارت خواندن تمرکز می شود و در یکی از بخش ها، مهارت نگارشی هم مورد ارزیابی قرار می گیرد. در بخش اول باید جاهای خالی را با توجه به متن پر کنید. سپس باید به سوالات چندگزینه ای پاسخ دهید که بیش از یک پاسخ صحیح دارند و بعد چند پاراگراف به شما داده می شود که ترتیب نامشخصی دارند و با توجه به مفهوم متن، باید آن ها را مرتب کنید و مقاله را کامل نمایید. در سرانجام متن دیگری به شما ارائه می شود که با توجه به آن باید به سوالات چند گزینه ای پاسخ صحیح دهید و این دفعه، آن ها فقط یک پاسخ صحیح دارند.

قسمت شنیدن (Listening)

این بخش که آخرین بخش آزمون است، از چند قسمت مختلف تشکیل شده است. در اولین بخش، فایلی به مدت 40 تا 90 ثانیه پخش می شود که صوتی یا ویدیویی است. سپس باید هر آنچه از محتوا دریافت نموده اید را در 50 تا 70 کلمه خلاصه کنید که به این ترتیب، مهارت نگارشی شما هم مورد آنالیز قرار می گیرد. چند سوال هم در رابطه با لحن گوینده و موضوع محتوا پرسیده می شود که برای پاسخ به آن ها می توانید از بیش از یک گزینه بهره ببرید.

بخشی دیگر با عنوان جای خالی را پر کنید وجود دارد. در این بخش، یک فایل صوتی برای شما پخش می شود و روی صفحه نمایش کامپیوتر، متنی با چند جای خالی نمایان می شود. شما باید با توجه به چیزهایی که در فایل صوتی شنیده اید، جاهای خالی را پر کنید. سپس فایل دیگری برایتان پخش می شود و باید از بین چند پاراگراف مختلف، پاراگرافی که آن را به برترین روش خلاصه نموده است انتخاب کنید. در قسمت بعدی، یک فایل صوتی پخش می شود که به یاری آن باید به سوالات چند گزینه ای مجددا پاسخ دهید. ولی دیگر فقط یک پاسخ صحیح برای آن ها وجود دارد. در ادامه چند تست دیگر نظیر همین تسک ها ارائه می شود که به آنالیز و سنجش مهارت شما در بخش شنیداری یاری می نماید. در نهایت، جمله ای برایتان پخش می شود که باید آن را تایپ کنید.

آمادگی برای شرکت در آزمون PTE

شما برای شرکت در هر آزمونی باید تمرینات و مطالعات کافی داشته باشید و آزمون PTE هم شامل چنین آزمون هایی می شود. اهمیت این آزمون با آزمون آیلتس برابری می نماید ولی آمادگی برای آن، در مراحل راحت تری صورت می گیرد. برای اینکه بتوانید در این آزمون پیروز شوید، می توانید در کلاس های خصوصی شرکت کنید، از منابع و کتاب های مختلف یاری بگیرید و در آزمون های آزمایشی هم شرکت نمایید.

در این راستا، آکادمی آیلتس ایرانمهر دوره های آمادگی در این آزمون را برپا می نماید و برای برگزاری کلاس ها از برجسته ترین و باتجربه ترین اساتید یاری می گیرد. به این ترتیب، می توانید آمادگی لازم را کسب کنید و با اخذ نمره ای خوب در این آزمون در دانشگاه های مطرح استرالیا پذیرش بگیرید.

منبع: موسسه زبان ایرانمهر (iranmehrcollege.com)

منبع: تاپ تراول
انتشار: 17 مهر 1403 بروزرسانی: 17 مهر 1403 گردآورنده: baham1.ir شناسه مطلب: 2438

به "آزمون PTE چیست ؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آزمون PTE چیست ؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید