ابداع واکسن کرونا برای بیماران سرطانی

به گزارش مجله باهام، محققان آلمانی واکسنی علیه SARS-CoV-2 ابداع کرده اند که مخصوص بیماران مبتلا به سرطان یا نقص ایمنی طراحی شده است.

ابداع واکسن کرونا برای بیماران سرطانی

به گزارش خبرنگاران، افرادی که نقص ایمنی دارند، چه مادرزادی و چه ناشی از درمان سرطان، در صورت آلوده شدن به ویروس SARS-CoV-2 در معرض خطر شدید ابتلا به بیماری کووید 19 قرار دارند.

در همین حال مشخص شده است واکسیناسیون با واکسن هایی که در حال حاضر تایید شده اند، اغلب از این افراد به اندازه کافی محافظت نمی کند.

اکنون در یک کارآزمایی بالینی که بودجه آن از طریق وزارت آموزش و تحقیقات فدرال آلمان تأمین شده است، پزشکان دانشگاه توبینگن واکسنی ابداع کرده اند که به طور خاص تحریک یک واکنش ایمنی سلولی از طریق سلول های T به نام SARS-CoV-2 را هدف قرار می دهد.

به گفته محققان، این واکسن نو که CoVac-1 نام دارد، همچنین دارای مزیت عمده ای نسبت به سایر واکسن ها است. این واکسن کرونا سلول های تی را نه تنها در برابر پروتئین سنبله SARS-CoV-2 فعال می کند، بلکه آنها را در برابر بسیاری از سایر اجزای ویروسی که با ایجاد مقاومت از طریق جهش های این ویروس مقابله می کند، هم فعال می سازد.

ایده واکسن کرونای CoVac-1 ناشی از ایمونوتراپی سرطان است.

یک گروه از محققان به ریاست پروفسور هانس گئورگ رامنسی، در توضیح فرآیندهای بیولوژیکی در این زمینه می گویند که پپتیدها پروتئین های کوتاهی هستند که به سیستم ایمنی- و در اینجا به طور خاص به سلول های T- در سطح سلول های توموری و همچنین در سلول های آلوده به ویروس وارد می شوند. این امر سیستم ایمنی را قادر می سازد تا سلول های خارجی را بشناسد و آنها را از بین ببرد.

گروه ایمونولوژی سال ها است که بر روی تولید واکسن های به اصطلاح درمانی پپتید برای بیماران سرطانی کار می کند.

بنابراین، اگر این پپتیدها با یک محرک ایمنی مناسب یا به اصطلاح کمکی، واکسینه شوند. سلول های تی می توانند به طور خاص در برابر سلول های تومور و همچنین در برابر سلول های آلوده به ویروس فعال شوند.

محققان توبینگن، برای ابداع این واکسن کرونا از مکمل XS15 استفاده کردند که در اصل از طریق رامنسی و شرکت EMB Microcollections GmbH مستقر در دانشگاه توبینگن برای واکسیناسیون علیه سرطان پیشرفته بود.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به کووید 19 اواسط ماه دسامبر 2019 (24 آذر 1398) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت 21 اسفند 98 همه گیری جهانی این ویروس را گفت.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی های نوی را در جهان به وجود آورده است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: baham1.ir شناسه مطلب: 1874

به "ابداع واکسن کرونا برای بیماران سرطانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ابداع واکسن کرونا برای بیماران سرطانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید