طرز تهیه مربای شاه توت با تمام ریزه کاری ها

به گزارش مجله باهام، اگر بچه ها بدانند که برای صبحانه، یک کاسه مربای شاه توت لذیذ انتظار آن ها را می کشد، بدون چون و چرا سر سفره صبحانه حاضر خواهند شد. پس برای تهیه این مربای لذیذ در خانه، دم شاه توت ها را بچینید و آن ها را بشویید. سپس مقداری شکر و آب جوش را با هم بجوشانید و شاه توت ها را داخل آن بریزید. پس از رسیدن به غلظت مناسب، کمی آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش، قابلمه مربا را کنار بگذارید.

طرز تهیه مربای شاه توت با تمام ریزه کاری ها

در ادامه، جدول مشخصات غذایی مربای شاه توت را با هم می بینیم:

مربای شاه توت

زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت مربا45 دقیقه
اندازه سختیمیانه

مربای شاه توت

زمان به بار نشستن شاه توت چندان طولانی نیست، پس اگر دوست دارید با این میوه خوش رنگ، یک مربای خوشمزه خانگی درست کنید، فرصت را غنیمت بشمارید و تا فصل توت تمام نشده، دست به کار شوید. برای این منظور، کار سختی در پیش نیست؛ در قدم اول، ترکیبات مربای شاه توت را آماده کنید و پس از آن، مراحل گفته شده در این مقاله را به دقت انجام دهید.

ترکیبات مربای شاتوت

مواد اولیه برای تهیه مربای شاه توت به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
شاه توت2 کیلوگرم
شکر1.5 کیلوگرم
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
آب جوش1 پارچ

طرز تهیه مربای شاه توت سیاه

مراحل طرز تهیه مربای شاه توت به ترتیب زیر است:

مرحله اول

دم شاه توت ها را بچینید، آن ها را در لگنی پر از آب بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. این کار باید چند بار تکرار گردد تا شاه توت ها کاملا تمیز شوند.

مرحله دوم

حالا آب جوش و شکر را در قابلمه ای مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از چند جوش، شاه توت ها را هم در قابلمه بریزید. کف جمع شده روی سطح مربا را با قاشق بگیرید تا مربای خوش رنگ و لعابی داشته باشید.

مرحله سوم

در ادامه، میزانی از شربت مربا را با قاشق بردارید و از ارتفاعی بالاتر در قابلمه سرازیر کنید. این کار باعث می گردد که غلظت مربا دست تان بیاید. دقت کنید که شربت مربا نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

مرحله چهارم

وقتی شربت مربا به غلظت مناسب رسید، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش، قابلمه را از روی حرارت بردارید. می توانید میزانی از شربت مربا را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا به صورت شربت شاه توت از آن بهره ببرید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه شربت و مربای شاه توت سرد شدند، آن ها را در شیشه هایی خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

برترین روش پخت مربای شاتوت سیاه

با دستوری که در بالا خواندید، می توانید علاوه بر مربای شاه توت، میزانی شربت شاه توت خانگی هم تهیه کنید و همان طور که دیدید، این مربا و شربت لذیذ در کمتر از 1 ساعت آماده می شوند. اما اگر زمان کافی دارید، باید بدانید که برترین روش پخت مربای شاه توت این است شاه توت ها را به صورت لایه لایه با شکر داخل قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را بین 12 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید. با این روش، خود شاه توت ها حسابی آب می اندازند و دیگر احتیاجی به اضافه کردن آب جوش نیست. در ضمن در این روش، میزان شاه توت سیاه و شکر باید برابر باشد.

فوت و فن های دستور تهیه مربای شاه توت

در طرز تهیه مربای شاه توت سیاه، نکات و ریزه کاری های زیر را هم در نظر داشته باشید:

  • دقت کنید که شاه توت بافت نرم و حساسی دارد؛ بنابراین، هنگام پخت مربا، آن را هم نزنید تا ظاهر شاه توت ها بهتر حفظ گردد.
  • اگر در دستور تهیه مربای شاه توت کمی هم ژلاتین اضافه کنید، مربای غلیظ تری خواهید داشت و زمان پخت هم کوتاه تر می گردد.
  • برای جدا کردن دم شاه توت ها از قیچی آشپزی بهره ببرید تا بافت میوه آسیب نبیند.
  • در صورتی که درب شیشه مربا را باز نکنید، 1 تا 2 سال در یخچال ماندگاری خواهد داشت.
  • طعم این مربای لذیذ بستگی به نوع میوه مورد استفاده دارد؛ برخی شاه توت ها خیلی شیرین هستند و برخی به ترشی می زنند. پس اندازه شیرینی مربا را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

شاه توت خوشمزه را از خبرنگاران تهیه کنید…

در بالا طرز تهیه مربا شاتوت را برایتان شرح دادیم و نکات تهیه و فوت وفن های آن را گفتیم. حال، اگر می خواهید این مربا را تهیه کنید اما شاه توت تازه در دسترس ندارید، از سفارش آنلاین میوه خبرنگاران یاری بگیرید. با یاری میوه فروشی آنلاین خبرنگاران ، شاه توت را سفارش دهید و در زمانی کوتاه، درب منزل تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: baham1.ir شناسه مطلب: 2512

به "طرز تهیه مربای شاه توت با تمام ریزه کاری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای شاه توت با تمام ریزه کاری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید