مفصل های خود را نو کنید!
به گزارش مجله باهام، شما فکر می کنید عضروف سازی قلم گاو بیشتر است یا پودر سنجد؟ مطمئنا پاسخ این سوال شما را شوکه می نماید.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/yP6m89K8pa/8oZ1JaV4Yx/h-360-800k.mp4
احتمالا شما هم بارها شنیده اید که آب قلم گاو، گوسفند و پای مرغ خواص غضروف سازی دارند. اما حقیقت چیست؟ خوراکی های غضروف ساز را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
باورهای اشتباه
گفته می گردد آب قلم و پای مرغ غضروف ساز هستند. اما این باور نادرست است و این مواد غضروف را ترمیم نمی نمایند. پاچه حاوی ژلاتین است اما پروتئین آن قوی محسوب نمی گردد. بعلاوه این مواد حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیداوریک است که در سنین بالا مشکل ساز هستند. البته باید گفت این مواد تا حدی می توانند برای عضروف مفید باشند ولی ترمیم نماینده نیستند.
خوراکی های غضروف ساز
در ادامه به معرفی مواد غذایی غضروف ساز می پردازیم.
- انجیر
- سنجد
- ترکیب سنجد شیر و عسل
- بامیه