تور ارزان چین: آشنایی با معروف ترین غذاهای چینی
به گزارش مجله باهام، 9 مورد از برترین غذاهای چینی
آشپزی چینی با پیشینه دور و دراز و ویژگی های منحصر به فردی که دارد بخشی مهم از فرهنگ چینی محسوب می گردد. غذاهای سنتی چینی بیش از هر چیز به خاطر رنگ، عطر، طعم و ظاهر زیبایی که دارند مشهور هستند و هواداران زیادی هم در جهان پیدا نموده اند. در این مطلب خوشمزه ترین غذاهای چینی را به شما معرفی می کنیم که در بین مردم محلی و همین طور جهانگرد های خارجی از همه محبوب تر هستند.اگر با استفاده از تورهای پکن یا شانگهای یا به صورت شخصی قصد سفر به چین را دارید و می خواهید خوشمزه ترین غذاها را در طول سفر امتحان کنید مطالعه این مطلب برایتان بسیار مفید خواهد بود. پس در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
1- چیکن کونگ پائو | Kung Pao Chicken
یکی از مشهورترین غذاهای چینی چیکن کونگ پائو است که غذایی مشهور به سبک سیچوآن چین است. این غذا در بین مردم محلی و جهانگرد ها محبوبیت زیادی دارد و پیشنهاد می کنیم در سفر به چین حتما آن را امتحان کنید. این غذای خوشمزه بسیار سریع و ساده آماده می شود و از تکه های جوجه خرد شده، فلفل چیلی خشک شده و بادام زمینی تفت داده شده و سبزیجات مختلف تهیه می شود. البته جالب است بدانید که مردم کشورهای غربی نسخه نو و غربی شده ای از این غذا را ابداع نموده اند که در آن، تکه های مرغ با نشاسته ذرت، سبزیجات، سس شیرین و ترش و سیر له شده ترکیب می شود.
2- وونتون | Wontons
زمان دودمان تانگ (618-907) غذای وونتون به عنوان غذای سنتی و رسمی جشن انقلاب زمستانی استفاده می شده است. وونتون به اشکال مختلفی ممکن است تهیه شود، اما رایج ترین شکل آن به صورت مثلثی است که تا حدودی شبیه به توتلینی ایتالیایی است. وونتون ها معمولا آبپز می شوند و بعد داخل انواع سوپ یا گاهی به صورت سرخ شده و کریسپی سرو می شوند. داخل وونتون غالبا با گوشت چرخنموده، سبزیجات و میگو پر می شود. وونتون در بیشتر غذاهای چینی استفاده می شود و به خاطر طعم و ظاهر جالبی که دارد محبوبیت زیادی پیدا نموده است.
3- دامپلینگ چینی | Dumplings
دامپلینگ بخش مهم و گسترده ای از آشپزی و غذاهای چینی را در بر می گیرد. دامپلینگ در واقع از یک خمیر نشاسته ای تشکیل شده که داخلش با مواد و ترکیبات مختلفی مثل گوشت و سبزیجات پر شده است و بعد به صورت بخارپز، آبپز با سرخ شده پخته می شود. دامپلینگ در چین تاریخچه ای بیش از 1800 سال دارد و از دیرباز یکی از محبوب ترین غذاها در شمال چین بوده است. ترکیبات محبوب داخل دامپلینگ ها عبارتند از گوشت چرخ نموده، میگوی خرد شده، مرغ خرد شده و سبزیجات. دامپلینگ ها را مثل وونتون معمولا به صورت آبپز، بخازپز یا سرخ شده آماده می نمایند. جالب است بدانید که دامپلینگ غذای سنتی و رسمی شب سال نو چینی به شمار میرود و مردم چین این غذای خوشمزه را به عنوان غذای شب عید میل می نمایند.
4- اردک کبابی پکنی | Peking Roasted Duck
اردک پکنی غذایی یکی از مشهورترین غذاهای چینی و در واقع یکی از غذاهای ملی این کشور به شمار میرود. پوست اردک را با مواد مختلف مزه دار می نمایند و بعد داخل فر قرار می دهند تا کاملا برشته شود و پوستش خشک و کریسپی شود. در واقع، جالب است بدانید که در چین، پوست کریسپی و خوش طعم اردک بیشتر از خودِ گوشتش هوادار دارد و در میهمانی ها و ضیافت ها اول پوستش را می خورند. گوشت اردک هم همراه با ترکیبات مختلف مثل پنکیک، سس لوبیای شیرین یا سس سویا با سیر له شده خورده می شود که ترکیبی خوش طعم به وجود می آورد. اگر به پکن سفر کردید این غذای خوشمزه را حتما باید امتحان کنید.
5- رول های بهاری یا اسپرینگ رول | Spring Rolls
یکی دیگر از خوشمزه ترین و البته زیباترین غذاهای چینی غذایی به نام رول های بهاری است. این غذا در واقع نوعی دیم سام (dim sum) کانتونی و رول هایی استوانه ای شکل است که داخلش با سبزیجات یا گوشت پر می شود. این رول ها را با سس ها و طعم دهنده های مختلف و به دو صورت شور و شیرین میل می نمایند. اسپرینگ رول یا رول های بهاری در منطقه ها جیانگ زی، جیانگ سو، شانگهای، فوجیان، گوانگزو، شنزن، هنگ کنگ و … بسیار محبوب و پرهوادار است و یکی از مشهورترین غذاهای چینی محسوب می شود.
6- نودل با سس سویا یا ژاجیانگ می یِن | Zha jiang mian
یکی از معروف ترین غذاهای چینی که به ویژه در شهر پکن معروفیت زیادی دارد ژاجیانگ می ین یا خوراک نودل با سس سویا است. در واقع این غذا آن قدر در پکن معروفیت دارد که گاهی آن را نودل پکنی هم می نامند. این غذا از سه ماده اصلی تشکیل شده است:نودل دست ساز، سبزیجات خرد شده و گوشت. سبزیجات استفاده شده در این غذا با توجه به فصل تغییر می نماید، اما هیچ وقت کمتر از 7 نوع سبزیجات نخواهد بود.از آن جا که این غذا به سرعت آماده می شود گزینه ای عالی برای کسانی است که می خواهند سریع یک شام یا ناهار خوشمزه بخورند. اگر به رستوران بروید و این غذا را سفارش بدهید چند دقیقه بعد غذا روی میزتان خواهد بود! از طرفی قیمت این غذا هم چندان گران نیست و می توانید با هزینه ای ارزان یک وعده غذای سریع و خوشمزه نوش جان کنید.
7- شوآن یانگرو | Shuan Yangrou
شوآن یانگرو نام یکی از محبوب ترین غذاهای چینی و پکنی است که سابقه آن به دودمان یوآن بر می شود. این غذا به سبک هات پات تهیه می شود که در واقع یک ظرف بزرگ آب یا سوپِ در حال جوش است. این ظرف را وسط میز قرار می دهند و افراد مواد مختلف مثل گوشت و سبزیجات را چند دقیقه داخل آب جوش قرار می دهند تا پخته شود و بعد می خورند. شوآن یانگرو غذای گوشت بره است که به همین شیوه جالب تهیه می شود. برش های نازک گوشت بره روی میز قرار می گیرد و هر کس یک برش گوشت را مدتی داخل این آب جوش قرار می دهد و بعد که گوشت پخته شد آن را با سس کنجد مزه دار می نماید و می خورد.
8- سیب زمینی رنده و سرخ شده | Tudou Si
اگر شما هم عاشق سیب زمینی و مشتقاتش هستید می توانید یکی از خوشمزه ترین غذاهای چینی را امتحان کنید. این غذا تودو سی نام دارد که در واقع سیب زمینی رنده شده و سرخ شده است که همراه با فلفل سبز، سبزیجات و ادویه های مختلف سرو می شود. البته وقتی ظاهر این غذا را می بینید به نظرتان سیب زمینی کاملا سرخ نشده و هنوز خام است، اما پیشنهاد می کنیم این غذای چینی را امتحان کنید و از شیوه خاص چینی ها برای تهیه سیب زمینی سرخ شده لذت ببرید.
9- نودل سرخ شده یا چو مِین | Chow Mein
چو مِین تلفظ کانتونی است و به معنای نودل سرخ شده و تفت داده شده است. این غذا در هر رستوران و منطقه ممکن است به صورت مختلفی تهیه شود اما به طور کلی، از نودل، گوشت (مرغ، گاو، میگو یا خوک)، پیاز و جعفری تهیه می شود. چو مِین یکی از محبوب ترین غذاهای چینی است و در سفر به چین می توانید این غذای خوشمزه را در رستوران های شهر امتحان کنید. برای تهیه چو مین ابتدا نودل ها را مدتی در آب جوش قرار می دهند تا نرم شود. سپس اجازه می دهند نودل ها خنک شوند و بعد آن ها را در ماهیتابه سرخ می نمایند و با ترکیب با سبزیجات و مواد دیگر سرو می نمایند.
منبع: chinahighlights.com
منبع: الی گشت