این خوراکی های سفید رنگ برای سلامت شما مفید هستند
به گزارش مجله باهام، برترین روش برای به دست آوردن مواد مغذی بیشتر و آنتی اکسیدان های ضد بیماری، مصرف میوه ها و سبزیجات رنگی است، اما این به معنای اجتناب از مصرف گیاهان سفید نیست.
یک پژوهش نو نشان می دهد که گیاهان سفید حاوی مواد مغذی سودمند و ضروری گیاهی از جمله ویتامین ث، ویتامین دی، فیبر، پتاسیم و کلسیم هستند.
پیاز: ترکیبات ضد التھابی به نام quercetin در پیاز وجود دارند که مسائل ناشی از آرتریت رو مرتفع تر می کنند و احتمال بروز سرطان، بیماری ھای قلبی و دیابت را کاھش داده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کنند.
سیب زمینی: تقریبا بیشتر افراد احتیاج روزانه خود به پتاسیم و فیبر رو تامین نمی کنند. سیب زمینی سفید، بیشتر از ھر سبزی و میوه، حاوی پتاسیم ھست و به اندازه بقیه میوه ھا و سبزی ھا، فیبر دارد. ھمچنین سیب زمینی، حاوی ویتامین ث، ویتامین ب 6 و منیزیم ھست و اندازه کمی ھم پروتئین با کیفیت بالا دارد.
گل کلم: در کنار سبزیجاتی مثل بروکلی، کلم وجوانه بروکسل، گل کلم نیز دارای خواص بسیار مفیدی است. این سبزی حاوی ترکیبات سولفور است که با سرطان مبارزه نموده و بافت استخوانی رو قوی و سلامت رگ ھای خونی را ھم حفظ می نماید.
قارچ: قارچ ها انرژی کمی دارند و کلسترول و چربی و گلوتن هم ندارند. مقادیر سدیم آن ها پایین است، اما در عوض مقادیر زیادی سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین دی در خود جای داده اند. قارچ ها بعلاوه در فرد احساس سیری طولانی مدت به وجود می آورند و می توان از آن ها برای کنترل وزن استفاده کرد.
سیر: سیر نه تنھا به غذاھا طعم بھتری می دھد بلکه گفته می گردد که به رویش مو و از بین رفتن آکنه و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا یاری می نماید. ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در سیر نیز به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می کنند.
برای اینکه بتوانید از فعال ترین ماده موجود در سیر که آلیسین نام دارد، بهره ببرید باید قبل از اینکه سیر را بپزید و یا حرارت دھید، حبه ھای تازه آن را خرد نموده و در مجاورت ھوای آزاد قرار دھید تا برای مدتی بماند.
منبع: فرارو