خبرنگاران تولیدکنندگان بامیه باید از روغن استاندارد و سرخ کردنی استفاده کنند

به گزارش مجله باهام، قزوین - خبرنگاران - مدیرکل استاندارد استان قزوین گفت: روغن مورد استفاده تولیدکنندگان زولبیا و بامیه باید دارای نشن استاندارد و مخصوص سرخ کردن باشد در غیر این صورت با متخلفان برخورد می شود.

خبرنگاران تولیدکنندگان بامیه باید از روغن استاندارد و سرخ کردنی استفاده کنند

سیروس صارمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران گفت: روغن های مخصوص سرخ کردن در مقابل حرارت دارای مقاومت هستند و باید برای تهیه زولبیا و بامیه از این روغن ها استفاده کرد.

این مسوول گفت: اگر واحدهای تولیدنماینده زولبیا و بامیه از روغن های خوراکی دارای نشان استاندارد مخصوص سرخ کردن استفاده ننمایند با آنها برخورد قانونی می شود.

مدیرکل استاندارد استان قزوین گفت: نظارت و بازرسی و کنترل مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی به ویژه خرما، بامیه و زولبیا، پنیر، چای، شکر و شیر، آرد و برنج با هدف ارایه محصولات استاندارد به بازار همزمان با ماه مبارک رمضان در استان قزوین تشدید شده است.

این مسوول به شهروندان توصیه کرد: مواد غذایی مورد نظر خود را در شرایط فعلی که همچنان شاهد حضور ویروس کرونا هستیم حتما از مکان های مطمئن و بهداشتی و به شکل بسته بندی و دارای نشان استاندارد تهیه نمایند و از خرید و تهیه مواد فله ای خودداری نمایند.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده فقدان انطباق کالاها با استاندارد موارد را برای پیگیری با شماره 1517 در میان بگذارند.

منبع: ایرنا
انتشار: 8 خرداد 1400 بروزرسانی: 8 خرداد 1400 گردآورنده: baham1.ir شناسه مطلب: 1741

به "خبرنگاران تولیدکنندگان بامیه باید از روغن استاندارد و سرخ کردنی استفاده کنند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران تولیدکنندگان بامیه باید از روغن استاندارد و سرخ کردنی استفاده کنند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید