طرز تهیه مرغ کنتاکی؛ به جزئیات دقت کنید
به گزارش مجله باهام، آخر هفته ها را به درست کردن غذا هایی بپردازید که بیشتر وقتتان را می گیرد. این هفته مرغ کنتاکی را طبق دستور ما درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای مرغ کنتاکی:
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سفید: 1 پیمانه
چوب دارچین: 1 عدد
سینه یا ران مرغ: 6 تکه
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده: به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
پودر سوخاری یا پودر کنتاکی: 1 پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت مرغ کنتاکی:
1. ابتدا اگر پوست مرغ ها را نگرفته اید می گیرید و آن ها را می شوییم و در یک قابلمه ای 4 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوش بیاید. سپس مرغ ها را در آن قرار می دهیم و زمانی که مرغ ها را در آب جوش می گذاریم از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا به جوش بیاید.
2. با قاشق کف های روی آب را می گیرییم و بیرون می ریزیم و 1 عدد از پیاز ها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و داخل قابلمه می گذاریم، بعلاوه 1 عدد از سیر ها را پوست می گیریم و به همراه یک عدد چوب دارچین داخل مرغ می اندازیم.
3. به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم مرغ نیم پز گردد. مرغ نیم پز را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد گردد. سپس در کاس های مرغ ها را قرار میدهیم و سیر به جای مانده را پوست میگیریم و با رنده ریز رنده می کنیم.
4. یک عدد از پیاز ها را نیز پوست میگیریم و میشوییم و رنده درشت می کنیم. روی مرغ ها میریزیم و زعفران دم نموده را با آبلیمو روی مواد میریزیم و خوب زیر رو میکنیم دقیقا مانند زمانی که جوجه را میخواهیم طعمدار کنیم.
5. روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا مرغ کاملا طعم دار گردد. در یک کاسه پودر کنتاکی را می ریزیم یا می توانید از پودر سوخاری بهره ببرید و در کاسه ای دیگر آرد سفید را داریم و تخم مرغ ها را می شکنیم.
6. زعفران دم نموده روی آن می ریزیم و خوب هم می زنیم. سپس قلم مو آشپزی را داخل روغن زیتون می زنیم و بعد روی مرغ های خنک شده می کشیم تا کاملا آغشته به روغن شوند و بعد در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.
7. در تابه ای روغن می ریزیم به میزانی که مرغ ها در آن تقریبا شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ گردد. تا داغ شدن روغن مرغ ها را ابتدا در آرد سفید کاملا می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده گردد بعد در تخم مرغ می غلتانیم.
8. و در آخر در پودر کنتاکی (یا پودر سوخاری) می غلتانیم و در بشقاب می گذاریم سپس به مدت 15 الی 20 صبر می کنیم تا مواد خوب به خورد تکه مرغ ها برود. سپس در روغن داغ شده مرغ ها را به آرامی قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم تا در 10 دقیقه در هر دو طرف مرغ ها سرخ شوند و آن وقت مرغ ها را در روی دستمال های که روغن را جذب می نمایند قرار می دهیم و در دیس می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم.
منبع: ایرنا
منبع: فرارو