تور تایلند لحظه آخری: طرز پخت برنج قهوه ای با سبزیجات (کاری سرخ تایلندی)
به گزارش مجله باهام، طرز پخت برنج قهوه ای با سبزیجات (کاری سرخ تایلندی) برای کسانی که رژیم وگان دارند، برترین و خوشمزه ترین پلو برنج قهوه ای را بخوانید. من سال هاست که از این روش پخت و پز برنج قهوه ای استفاده می کنم و همواره برترین جواب را گرفته ام.
با تور تایلند لحظه آخری از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.
چند علت برای دوست داشتن این دستور پخت:
شما احتیاجی به پلوپز یا تجهیزات خاصی ندارید (فقط یک قابلمه در دار و اجاق گاز آشپزخانه).
می توانید از این تکنیک روی هر نوع برنج قهوه ای و سفید بهره ببرید (دانه بلند، میانه یا کوتاه، به شرط آنکه از انواع آماده یا نیم پز شده نباشد).
به خاطر سپردن آن بسیار آسان است، دیگر احتیاجی نیست که دوباره طرز تهیه برنج قهوه ای را جستجو کنید.
طرز تهیه برنج قهوه ای ساده:
- یک قابلمه بزرگ آب جوش بیاورید، حداقل از 6 فنجان آب به ازای هر 1 فنجان برنج بهره ببرید. برنج را در یک ظرف آبکش ریز، زیر آب جاری بشویید تا نشاسته اضافی آن برداشته گردد.
- برنج را به آب جوش اضافه کنید. برای جلوگیری از سرریز، درجه حرارت اجاق را تا مقدار لازم کم کنید تا سر نرود، اما طوری باشد که بصورت ثابت بجوشد. بگذارید بدون درب، به مدت 30 دقیقه بجوشد.
- آب پخت و پز به جامانده را تخلیه نموده و برنج را به قابلمه برگردانید. درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید برنج برای مدت زمان 10 دقیقه از روی حرارت پخته گردد. کمی ادویه مطابق سلیقه خود اضافه کنید و سرو کنید.
نکته: برای استفاده از برنج وحشی، از 8 پیمانه آب بهره ببرید و 40 تا 55 دقیقه بجوشانید، تا زمانی که نرم گردد.
طرز تهیه برنج قوه ای با سبزیجات (کاری سرخ تایلندی) برای کسانی که رژیم وگان دارند.
نکاتی درباره کاری سرخ تایلندی:
راز تهیه کاری های شگفت انگیز تایلندی استفاده از سبزیجات معطر زیادی مانند پیاز، زنجبیل و سیر است.
انتخاب شیر نارگیل پرچرب را به علت غنای زیاد آن به شما پیشنهاد می کنم.
اضافه کردن کمی سرکه برنج و شکر آن را بسیار طعم دار می نماید.
سبزیجات را خرد کنید فقط دقت کنید تا همه آن ها تقریباً هم مقدار و ریز شده باشند. شما می توانید کلم بروکلی، گل کلم، قارچ، کدو تنبل خرد شده یا سیب زمینی، کدو سبز را امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
2 فنجان برنج جاسمین یا برنج قهوه ای دانه بلند، شسته شده
1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا روغن زیتون
1 پیاز کوچک سفید خرد شده (حدود نصف فنجان)
کمی نمک، بیشتر برای طعم دادن
نصف قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
1 بوته سیر، له شده یا چرخ نموده
1عدد فلفل دلمه قرمزکه خرد شده
1 عدد فلفل دلمه زرد، نارنجی (رنگی)
2 هویج، پوست کنده و حلقه شده
2 قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی (فلفل)
1 قوطی 1 لیتری شیر نارگیل معمولی
نصف فنجان آب
1 فنجان کلم و یا سبزیجات دیگر
1قاشق چای خوری شکر نارگیل یا شکرخام یا شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری تاماری یا سس سویا
2 قاشق چایخوری سرکه برنج یا آب لیموترش تازه
تزئینات: مقداری ریحان تازه یا گشنیز خرد شده، تکه های فلفل قرمز
طرز تهیه برنج قهوه ای با سبزیجات (کاری سرخ تایلندی):
1. برای پخت برنج، یک قابلمه بزرگ فراهم کنید، آب را بجوشانید. برنج شسته شده را اضافه نموده و به مدت 30 دقیقه جوشاندن را ادامه دهید، در صورت لزوم حرارت را کاهش دهید تا از سرریز جلوگیری گردد. حرارت را کم کنید، برنج را آبکش نموده و قابلمه برگردانید. درب قابلمه را بگذارید تا 10 دقیقه یا بیشتر بپزد، تا زمانی که آماده سرو شوید. درست قبل از سرو، نمک به برنج اضافه کنیدو آن را با یک چنگال هم بزنید.
2. برای تهیه کاری، یک ظرف مناسب را روی حرارت میانه گرم کنید. وقتی داغ شد روغن را اضافه کنید. پیاز و کمی نمک را اضافه کنید، به هم بزنید، تا زمانی که پیاز نرم گردد و شفاف گردد، حدود 5 دقیقه. زنجبیل و سیر را اضافه نموده و بپزید تا معطر گردد، حدود 30 ثانیه، در حالی که به طور مداوم هم بزنید.
3. فلفل دلمه ای و هویج را اضافه کنید. به پختن ادامه دهید تا فلفل دلمه ها کمی نرم تر شوند 3 تا 5 دقیقه دیگر و گاهی هم بزنید. سپس خمیر کاری را اضافه نموده و بپزید و گاهی هم بزنید.
4. شیر نارگیل، آب، کلم و شکر را اضافه نموده و هم بزنید تا ترکیب شوند. این مخلوط را روی حرارت میانه به آرامی بپزید. حرارت را در صورت لزوم برای نگه داشتن یک طبخ آرام کم کنید تا فلفل ها، هویج و کلم به دلخواه شما نرم گردد، حدود 5 تا 10 دقیقه، گاهی اوقات هم بزنید.
5. قابلمه را از روی حرارت بردارید و ادویه بزنید با تاماری و سرکه برنج جدا کنید. نمک را اضافه کنید. اگر غلظت بیشتر احتیاج دارد، برای ترشی بیشتر سرکه برنج اضافه کنید. در صورت تمایل برنج و کاری را در کاسه ها و چاشنی ها با نخود ریز خرد شده و کمی فلفل قرمز بریزید. اگر عاشق ادویه های تند هستید، در کنار آن با سس سیراچا یا سس سیر تند سرو کنید.
این دستور پخت برگرفته از سایت معتبر (cookieandkate) است.