لقمه های کدوسبز و سالمون دودی

به گزارش مجله باهام، این میان وعده ساده بسیار زیبا و خوشمزه است و می توانید به عنوان پیش غذا نیز از آن بهره ببرید. هر دو کدوسبز و ماهی سالمون سرشار از ویتامین و اسیدهای چرب مفید برای بدن هستند.

لقمه های کدوسبز و سالمون دودی
  • تعداد: 3 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 55 گرم پنیر خامه ای کم چرب
  • یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب
  • یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 110 گرم ماهی سالمون دودی یا ماهی قزل آلا بدون استخوان
  • دو عدد کدو سبز بزرگ

طرز تهیه

1- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، شیر، پوست لیموترش و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. ماهی ها را کمی بخار پز کنید. سپس تکه های ماهی را به مخلوط اضافه کنید و کنار بگذارید.

2- سر و ته کدوسبزها را جدا کنید. با یاری پوست کن، کدوها را بسیار نازک برش دهید تا ورقه های بلندی به دست بیاید.

3- ورقه های کدو را روی سطح صاف قرار دهید، دو قاشق چایخوری از مخلوط ماهی را روی هر کدام از ورقه ها قرار دهید. کدوها را رول کنید و انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید. این غذا را باید سریع و حداکثر تا سه ساعت سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 122
  • چربی: 6 گرم
  • کلسترول: 23 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 7 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 11 گرم
  • سدیم: 379 میلی گرم
  • پتاسیم: 562 میلی گرم
  • کلسیم: 61 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: baham1.ir شناسه مطلب: 2222

به "لقمه های کدوسبز و سالمون دودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لقمه های کدوسبز و سالمون دودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید