لقمه های کدوسبز و سالمون دودی
به گزارش مجله باهام، این میان وعده ساده بسیار زیبا و خوشمزه است و می توانید به عنوان پیش غذا نیز از آن بهره ببرید. هر دو کدوسبز و ماهی سالمون سرشار از ویتامین و اسیدهای چرب مفید برای بدن هستند.
- تعداد: 3 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 55 گرم پنیر خامه ای کم چرب
- یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب
- یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 110 گرم ماهی سالمون دودی یا ماهی قزل آلا بدون استخوان
- دو عدد کدو سبز بزرگ
طرز تهیه
1- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، شیر، پوست لیموترش و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. ماهی ها را کمی بخار پز کنید. سپس تکه های ماهی را به مخلوط اضافه کنید و کنار بگذارید.
2- سر و ته کدوسبزها را جدا کنید. با یاری پوست کن، کدوها را بسیار نازک برش دهید تا ورقه های بلندی به دست بیاید.
3- ورقه های کدو را روی سطح صاف قرار دهید، دو قاشق چایخوری از مخلوط ماهی را روی هر کدام از ورقه ها قرار دهید. کدوها را رول کنید و انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید. این غذا را باید سریع و حداکثر تا سه ساعت سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 122
- چربی: 6 گرم
- کلسترول: 23 میلی گرم
- کربوهیدرات: 7 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 11 گرم
- سدیم: 379 میلی گرم
- پتاسیم: 562 میلی گرم
- کلسیم: 61 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: baham1.ir
شناسه مطلب: 2222
به "لقمه های کدوسبز و سالمون دودی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "لقمه های کدوسبز و سالمون دودی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید