نمی دانم چرا تلگرام هنوز فیلتر است
به گزارش مجله باهام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بابیان اینکه نمی دانم چرا تلگرام در کشور هنوز فیلتر است، گفت: من آنچه باید بگویم را گفته ام. گفته ام که این فرآیند از دید من منطقی نیست. وظیفه دارم پیگیری کنم و پیگیری هم خواهم کرد. ولی وقتی سیکل تصمیم گیری جای دیگری است و به من و هر وزیر دیگر ارتباطی ندارد چه بگویم. بارها گفته ام مسئول فیلترینگ در کشور کمیته معین مصادیق و دستگاه قضایی است.
به گزارش ایران، محمدجواد آذری جهرمی در ابتدای برنامه جایگاه داغ رویداد یلدای استارتاپی در پاسخ به این سؤال که سال آینده همین موقع کجا خواهد بود گفت: سال بعد هم کوشش می کنم که در کنار دوستان استارتاپی باشم.
وی درباره اینکه سال بعد استارتاپ می زند یا رئیس جمهوری می گردد، گفت: من برنامه ای برای ریاست جمهوری نداشتم ولی مجلس در آنالیز های خود سن نامزدی را 40 سال معین کرد که طبیعتاً من شرایطش را نخواهم داشت. در همین زمینه دوستان شوخی می نمایند که اگر مجلس در ادامه فرایند این رسیدگی اول اسم فرد را هم معین می کردند شرایط راحت تر بود.
وزیر ارتباطات افزود: در هر صورت به واقع برنامه ای برای ریاست جمهوری نداشتم و به آن هم فکر نمی کردم. البته این را هم نمی دانم در آینده استارتاپ راه اندازی خواهم کرد یا نه و این بستگی به شرایط آینده دارد؛ بنابراین فکر می کنم که سال آینده نیازمند این هستم جمع بندی هایی در بعضی موضوعات داشته باشم و در بعضی حوزه ها نیازمند تقویت بیشتر هستم که باید روی آن مطالعه کنم. وزیر ارتباطات درباره اینکه چطور باید جوانی کرد بویژه در شرایط کنونی گفت: این مطلب که من با عنوان جوانی کنید منتشر کردم و خیلی هم چالش برانگیز شد، مقصودم این بود که جوانان کوشش نمایند و خسته نشوند و از پا ننشینند. من این حرف را 16 آذر و روز دانشجو خطاب به دانشجویان گفتم و بحثم این بود که عده ای دوست دارند شما را پیر نگه دارند ولی شما جوانی کنید و از پا ننشینید.
وزیر ارتباطات در ادامه پس از پخش تصاویری از شرایط نامناسب تحصیل دانش آموزی در سیستان وبلوچستان که به دلیل نبود اینترنت در محل زندگی ناچار بود روزها خود را به بالای تپه ای برساند، در پاسخ به این سؤال که کی از مردم خجالت کشیده اید گفت: وقتی نتوانم خواسته مردم را تأمین کنم، خجالت می کشم اما الزاماً با پول داشتن همه چیز درست نمی گردد در کنار پول باید عقل هم وجود داشته باشد.
وی افزود: برنامه ششم توسعه به وزارت ارتباطات تکلیف نموده است تا انتها برنامه،
80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار به اینترنت پرسرعت وصل گردد. وقتی وزیر شدم کمتر از 4 هزار روستا اینترنت داشتند. در ابتدای دولت تدبیر و امید تقریباً تعداد روستاهای متصل صفر بود. یادتان هست که چه های وهویی راه افتاد که چرا اینترنت را به روستاها می برید. الان فضا این است که چرا 95 درصد روستاها متصل هستند و این عدد به 100 درصد نرسیده است.
آذری جهرمی ادامه داد: امروز نزدیک به 40 هزار روستا به اینترنت پرسرعت متصل شده اند. 5 هزار روستا هنوز متصل نیستند و تک تک بچه های آن روستاها را بچه های خودمان می دانیم. من خوشحالم که این پارادایم عوض شده است؛ پارادایمی که رفتن اینترنت به روستا را برنامه 2030 می دانست، امروز تبدیل شده است به پارادایمی که چرا تمام روستاها متصل نیستند.
وزیر ارتباطات در جمع بندی سخنانش در این جایگاه داغ گفت: یادتان هست سال 96 علیه استارتاپ ها شب نامه پخش می کردند و آن ها را عامل نفوذ می خواندند و حتی استارتاپ ویکندها را برهم می زدند؟ امروز می بینیم که نهادهای انقلابی هم در راستای نهضت استارتاپی و راه اندازی وی سی حرکت می نمایند. این یک تغییر انگاره عظیم است. این ماندگار خواهد بود.
وی افزود: یادتان هست یک کسب وکار استارتاپی که می رفت در شهرستان و یا شهر دیگری و می خواست کسب وکاری را تغییر دهد با چوب و چماق سنتی ها روبرو می شد؟ امروز در شرایط کرونا همان ها دست به دامن استارتاپ ها هستند. این هم یک تغییر انگاره عظیم است.
آذری جهرمی در انتها گفت: یک روزی خیلی ها مخالف VOD ها بودند، اما می بینیم که آن ها امروز ویدئوهایی با آش و شکلات درست می نمایند و بر بستر VOD های کشور آن را توزیع می نمایند. چون به این جمع بندی رسیده اند که ساختار سنتی دیگر کار نمی کند و باید در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی حضورداشته باشند.
منبع: ایران آنلاین