4 طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی سرد و گرم ، چطور نرم نگهش دارم؟

به گزارش مجله باهام، لقمه مدرسه با سیب زمینی یکی از خوش خوراک ترین و ساده ترین خوراکی هایی یه که می تونین تو خونه آماده کنین و برای بفرستین مدرسه. این لقمه ها رو میشه به شکل های متنوع درست کرد و با کمی خلاقیت می تونین مواد داخلش رو تغییر بدین، ادویه و سبزی تازه بزنین یا با پنیر و تخم مرغ ترکیب کنین تا هم خوشمزه باشه و هم انرژی لازم رو برای دانش آموزان تأمین کنه. در این مقاله از در چند روش متنوع برای طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی به چند روش گرم و سرد رو آموزش میدیم.

4 طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی سرد و گرم ، چطور نرم نگهش دارم؟

طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی در یک نگاه

برای تهیه لقمه سیب زمینی و پنیر کشدار، اول سیب زمینی ها رو خوب بشورین و با کمی نمک بپزین تا نرم بشن، بعد پوست بگیرین و کاملاً له کنین. تخم مرغ، نمک و فلفل رو به پوره اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا مایه منسجم بشه. از مایه به اندازه یه گردو بردارین، وسطش پنیر بذارین و با دست ببندین و شکل بدین.

توی تابه کمی روغن بریزین و روی حرارت میانه لقمه ها رو از هر طرف 3 الی 4 دقیقه سرخ کنین تا طلایی و برشته بشه. در نهایت روی دستمال آشپزخونه بذارین تا روغن اضافی گرفته بش

برای خوندن اندازه مواد، جزئیات و مراحل طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی ادامه مطلب رو مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه لقمه سیب زمینی و پنیر کشدار

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
سیب زمینی2 عدد میانه
پنیر پیتزا1 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ2 عدد
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
روغن مایع سرخ کردنیبه اندازه لازم
سس (دلخواه)برای سرو با لقمه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه و پخت لقمه سیب زمینی: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی و پنیر پیتزا (روش اول)

لقمه سیب زمینی و پنیر جزو اون خوراکی های ساده و خوشمزه ست که هر کسی تو خونه می تونه درست کنه. بدون احتیاج به مراحل پیچیده یا مواد زیاد، هم برای مهمونی ها مناسبه و هم به عنوان میان وعده مدرسه بچه ها، چون هم سریع آماده میشه و هم با کش اومدن پنیر وسطش هیجان انگیزه.

مرحله اول: سیب زمینی رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی، سیب زمینی ها رو خوب بشورین. داخل یک قابلمه آب و کمی نمک بریزین و بذارین روی حرارت میانه تا کامل پخته و نرم بشن. وقتی چنگال راحت داخلش فرو رفت، از آب خارج کنین، پوستشون رو بگیرین و با گوشتکوب یا رنده ریز له کنین. دقت کنین پوره سیب زمینی باید کاملاً یکدست و بدون تکه های سفت باشه تا لقمه ها بافت نرم و خوبی پیدا کنن.

مرحله دوم: مواد رو با هم مخلوط کنید

سیب زمینی له شده رو داخل یه کاسه بزرگ بریزین، تخم مرغ ها، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین. همه مواد رو با قاشق بزرگ یا دست تمیز خوب مخلوط کنین تا حالت خمیری پیدا کنه. این کار باعث میشه مایه لقمه ها منسجم بشه و موقع پخت از هم باز نشه.

شما می تونید تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه رو به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله سوم: مایه لقمه رو قالب گیری کنید

از مایه سیب زمینی به اندازه یک گردو بردارین و با کف دست کمی باز کنین. وسط لقمه حدود یک قاشق مرباخوری پنیر موزارلا یا پیتزا بذارین و دوباره با دست ببندین تا کامل دور پنیر رو بپوشونه. شکل دادن می تونه گرد، بیضی یا حتی استوانه ای باشه؛ مهم اینه که همه لقمه ها یک اندازه باشن تا یکنواخت بپزن.

شما می تونید پنیر پیتزا و پنیر موزارلا رو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله چهارم: لقمه ها رو سرخ کنید

داخل یه تابه اندازه مناسبی روغن مایع بریزین و روی حرارت میانه بذارین تا داغ بشه. لقمه ها رو یکی یکی داخل روغن بذارین و هر طرف رو 3 تا 4 دقیقه سرخ کنین تا طلایی و برشته بشه. هنگام برگردوندن لقمه ها از کف گیر استفاده کنین تا شکلشون حفظ بشه. بعد از سرخ کردن، لقمه ها رو روی دستمال آشپزخونه بذارین تا روغن اضافی گرفته بشه.

شما می تونید روغن سرخ کردنی رو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله آخر: لقمه های سیب زمینی پنیری رو سرو و نگهداری کنید

بذارین لقمه سیب زمینی پنیری کاملاً خنک بشه و بعد در ظرف دربسته داخل یخچال نگه دارین. این لقمه ها تا روز بعد موندگاری خوبی دارن و با یک داغ کردن ساده دوباره خوشمزه میشن. لقمه رو با سس دلخواه () یا بدون سس سرو کنید.

شما می تونید انواع سس رو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی و سبزی معطر

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
سیب زمینی2 عدد میانه
سبزی معطر ریز خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ2 عدد
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه لقمه سیب زمینی: 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی و سبزی معطر (روش دوم)

لقمه سیب زمینی و سبزی معطر، یه میان وعده سالم و خوش عطره که بدون روغن درست میشه، سبک و مقوی هست.

مرحله اول: سیب زمینی رو آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی، سیب زمینی ها رو خوب بشورین و با کمی نمک داخل قابلمه آب بذارین تا نرم بشن. وقتی چنگال راحت داخلشون فرو رفت، پوست بگیرین و با گوشت کوب یا رنده ریز یکدست له کنین.

مرحله دوم: سبزی ها رو آماده کنید

سبزی های تازه مثل جعفری، ریحان و ترخون رو پاک کنید. برگ های زرد و پلاسیده و ساقه های ضخیمش رو دور بریزید. بعد خوب بشورین و کامل آب سبزی ها رو بگیرین. بعد با چاقوی تیز یا خردکن، خیلی ریز خرد کنین تا موقع مخلوط شدن، طعمشون یکنواخت داخل لقمه ها پخش بشه.

مرحله سوم: مایه لقمه با سیب زمینی رو مخلوط کنید

سیب زمینی له شده رو داخل کاسه بزرگ بریزین، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین. سبزی خرد شده رو هم در خاتمه بریزین و همه مواد رو با دست تمیز یا قاشق بزرگ مخلوط کنین تا خمیر نرم و یکنواختی داشته باشین.

مرحله چهارم: لقمه ها رو شکل بدین

از مایه به اندازه گردو بردارین و با کف دست شکل گرد یا بیضی درست کنین. همه لقمه ها رو یکسان قالب گیری کنین تا هم زمان بپزن.

مرحله پنجم: لقمه ها رو داخل فر یا ایر فریر بپزید

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونین، لقمه ها رو با فاصله بچینین و فر رو روی 180 درجه سانتی گراد بذارین. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان بدین تا لقمه ها طلایی روشن و پخته بشن. در ایر فریر هم همین دما و زمان رو رعایت کنین.

مرحله آخر: لقمه مدرسه با سیب زمینی رو سرو و نگهداری کنید

بعد از کمی خنک شدن، لقمه ها رو داخل ظرف دربسته بچینین. این خوراک تا یک روز داخل یخچال موندگاری داره و قبل سرو میشه با چند دقیقه حرارت ملایم دوباره گرمش کرد.

مواد لازم برای تهیه لقمه سیب زمینی و تخم مرغ پوره

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
سیب زمینی1 عدد
تخم مرغ1 عدد
کره10 گرم
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
نان (سنگک یا لواش)1 یا 2 تکه کوچک
گوجهنصف یک عدد
خیارشور1 عدد میانه

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه لقمه سیب زمینی: 5 دقیقه

طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی و تخم مرغ پوره (روش سوم)

این مدل لقمه سیب زمینی و تخم مرغ یه میان وعده سبک برای مدرسه است که سریع و بدون دردسر درست میشه.

مرحله اول: سیب زمینی و تخم مرغ رو آماده کنید

برای درست کردن این لقمه مدرسه با سیب زمینی، سیب زمینی رو بشورین و با کمی نمک بپزین تا مغزش نرم بشه. تخم مرغ رو هم جداگانه به مدت 10 دقیقه بجوشونین تا کاملاً سفت بشه. بعد هر دو رو پوست بگیرین و بذارین کمی خنک بشه.

مرحله دوم: سیب زمینی و تخم مرغ رو پوره کنید

سیب زمینی و تخم مرغ پخته رو داخل کاسه بریزین و با گوشت کوب یا پشت قاشق خوب له کنین تا بافتش کاملاً یکدست بشه و گلوله های درشت باقی نمونه.

مرحله سوم: کره و ادویه رو اضافه کنید

کره رو که به دمای محیط رسیده به پوره اضافه کنین. نمک و فلفل رو هم بریزین و همه رو مخلوط کنین تا کره در گرمای پوره آب بشه و بافت نرم و کرمی پیدا کنه.

شما می تونید کره رو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله چهارم: مواد داخل لقمه با سیب زمینی رو آماده کنید

گوجه و خیارشور () رو با آب بشورین. بعد با یه چاقوی تیز به صورت حلقه ای نازک برش بزنین تا داخل لقمه مرتب جا بگیره و لقمه خوش فرم بشه.

شما می تونید خیارشور رو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله پنجم: لقمه سیب زمینی رو ببندید

نان رو روی یک سطح صاف پهن کنین، لایه ای از پوره رو پخش کنین، بعد حلقه های گوجه و خیارشور رو بچینین. نان رو محکم رول کنین تا لقمه شکل بگیره و مواد داخلش ثابت بمونه.

شما می تونید انواع نان رو به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله آخر: لقمه سیب زمینی سرو یا بسته بندی کنید

لقمه با سیب زمینی رو در فویل یا کاغذ روغنی بپیچین تا موندگاریش بیشتر بشه و موقع خوردن همچنان نرم و تازه بمونه.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ سرد سیب زمینی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
سیب زمینی2 عدد
هویج1 عدد
کالباس (مرغ یا گوشت)4 ورق
سس مایونز یا سس خردل2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک1/3 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
نان باگت یا نان لواش2 تکه بزرگ
خیارشور و گوجهبرای داخل ساندویچ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه و پخت لقمه سیب زمینی: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه لقمه ساندویچی سرد سیب زمینی برای مدرسه (روش چهارم)

این لقمه ساندویچ سرد سیب زمینی، هویج و ژامبون یک ترکیب خوش طعم و سریع برای مدرسه ا ست که بعد از سرد شدن داخل نان گذاشته میشه تا بافت و مزه ش بهتر بشه.

مرحله اول: سیب زمینی و هویج رو بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی، سیب زمینی و هویج رو بشورین و با کمی نمک در قابلمه جدا یا با هم بپزین تا نرم بشن. بعد پوست بگیرین و بذارین کمی خنک بشن.

مرحله دوم: مواد رو نگینی خرد کنید

سیب زمینی و هویج رو به قطعات مکعبی ریز (نگینی) خرد کنین. کالباس رو هم همین طور نگینی ببُرین تا بافت یکدست داشته باشین.

شما می تونید انواع کالباس رو به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله سوم: همه مواد رو با هم مخلوط کنید

سیب زمینی، هویج و کالباس نگینی رو داخل کاسه بریزین. نمک و فلفل رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین تا شکل مکعب ها حفظ بشه.

مرحله چهارم: سس رو اضافه کنید

سس مایونز یا خردل رو به مخلوط بریزین و همه رو هم بزنین تا سس تمام مواد رو پوشش بده و مزه دار بشه. اندازه سس رو بسته به ذائقه تنظیم کنین.

مرحله پنجم: مواد لقمه رو سرد کنید

کاسه رو با روکش یا درب بذارین داخل یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه تا مواد سرد بشه و مزه ها به هم بره.

مرحله ششم: ساندویچ لقمه ای سیب زمینی رو آماده کنید

نان رو روی سطح صاف پهن کنین، اندازهی از مخلوط سرد شده رو وسط یا روی آن پخش کنین. اگر دوست دارین حلقه های خیارشور یا گوجه هم اضافه کنین. نان رو رول یا تا کنین تا لقمه شکل بگیره.

مرحله آخر: لقمه سرد سیب زمینی رو سرو یا بسته بندی کنید

ساندویچ لقمه ای سیب زمینی رو می تونین همون لحظه بخورین یا در فویل یا کاغذ روغنی بپیچین و برای مدرسه همراه ببرین.

نکات مهم در طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی خوشمزه

  • سیب زمینی رو کامل بپزین ولی تا بافتش نرم باشه و توی لقمه به هم نچسبه یا آب دار نشه.
  • مواد رو نگینی یا ریز ریز کنین تا خوردنش برای بچه ها راحت باشه و لقمه ها خوب رول یا تا بشن.
  • از مواد سالم و رنگی استفاده کنین مثل هویج پخته، ذرت یا سبزی تازه تا لقمه مجذوب کننده تر و مقوی تر باشه.
  • نان نرم با موندگاری بالا انتخاب کنین مثل لواش یا نان باگت تازه تا تا آخر روز خشک نشه.
  • لقمه سیب زمینی رو قبل از بسته بندی کمی سرد کنین تا بخار داخلش جمع نشه و نان خمیر نشه.

فوت و فن خوشمزه شدن لقمه مدرسه با سیب زمینی

چطور لقمه سیب زمینی رو طوری آماده کنیم که تا روز بعد هم نرم و خوش طعم بمونه؟

بعد از آماده شدن، بذارین کاملاً خنک بشه، داخل فویل یا کاغذ روغنی بپیچین، و شب داخل ظرف دربسته توی خونه نگه دارین. صبح فقط چند دقیقه در دمای عادی بمونه تا قبل خوردن نرم و خوش خوراک بشه.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 مهر 1404 بروزرسانی: 15 مهر 1404 گردآورنده: baham1.ir شناسه مطلب: 2555

به "4 طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی سرد و گرم ، چطور نرم نگهش دارم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 طرز تهیه لقمه مدرسه با سیب زمینی سرد و گرم ، چطور نرم نگهش دارم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید